miercuri, septembrie 27, 2006

Prostia ? La locul ei in Romania.


Soc in show-biz-ul românesc: Din cauza Sommet-ului Francofoniei, s-a interzis circulatia cu masina in «Piata Rasdaq»!

27.09.2006

Soc in show-biz-ul românesc: Din cauza Sommet-ului Francofoniei, s-a interzis circulatia cu masina in «Piata Rasdaq»!
De zile intregi, toata mass-media din Romånia a inclus in preocuparile ei principale organizarea in tara noastra al celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei

S-au publicat harti intregi cu traseele modificate, linii RATB suspendate, semne de circulatie temporare, scoli si institutii inchise

Una din pietele pe care "Gardianul" a "inchis-o" pentru vedetele noastre a fost nu Piata Victoriei, ci "Piata Rasdaq"

In numarul nostru de astazi veti citi reactiile unora dintre ele, la intrebarea noastra clara: "Ce parere aveti despre faptul ca in urma limitarii accesului pe mai multe bulevarde principale ale Capitalei, cu ocazia Sommet-ului Francofoniei nu se mai poate ajunge cu masina in centru, inclusiv in Piata Rasdaq?"

In plasa acestei intrebari capcana au cazut: Raluca de la "Bambi", Fizz, Andreea Banica, Bety de la "Etnic" si alte vedete

Va rugam frumos, nu va suparati pe ei. Treaba lor e sa fie "vedete", nu sa aiba cultura generala. Pentru asta trebuie sa mai deschizi o carte, un ziar, un televizor, un radio, un PC... orice. Si ei n-au timp. Au concerte, au de aranjat pozitive, au sedinte foto... De unde sa afle ei de Piata Rasdaq? Ce daca ea exista de zece ani? Ce daca romånii au pierdut sau au devenit bogati pe piata asta electronica? Au raspuns si ei cum au putut...

Ce parere aveti despre faptul ca in urma limitarii accesului pe mai multe bulevarde principale ale Capitalei, cu ocazia Sommet-ului Francofoniei, nu se mai poate ajunge cu masina in Centru, inclusiv in Piata Rasdaq?

Nota:
Piata Nationala de Valori Mobiliare Rasdaq, componenta a pietei extrabursiere din Romania, a fost lansata la 25 octombrie 1996 pentru tranzactionarea tuturor actiunilor distribuite in cadrul Programului de Privatizare in Masa. Piata Rasdaq functioneaza dupa principiile bursei de valori, obiectul tranzactiilor fiind hartiile de valoare, in special actiunile, care nu sunt tranzactionate pe piata bursiera. Denumirea acestei piete este alcatuita din initialele din limba engleza: Romanian Association Securitys Dealers Automatic Quantification, ceea ce in traducere libera inseamna Asociatia Romana a negociatorilor de titluri de proprietate valorificate (cuantificate) in sistem automat. In prezent, circa 3.000 de societati comerciale au posibilitatea de a-si tranzactiona actiunile la Bursa Electronica Rasdaq.

Fizz (Bogdan Croitoru)
«Nu ma afecteaza pentru ca eu nu locuiesc in zona. Sunt niste masuri de securitate pe care din pacate trebuie sa le respectam. Deocamdata suntem prea mici sa putem face ceva».

Giulia (Ex-Candy)
"Pe mine nu ma afecteaza prea tare ca nu pot sa circul cu masina. Am masina mica, cunosc foarte multe scurtaturi, asa ca ma descurc eu cumva. Totusi e cam aiurea sa ne interzica sa circulam cu masina. Lumea este extrem de nemultumita, dar trebuie sa ne resemnam pentru ca autoritatile oricum fac tot ce vor".

Dinu Maxer:
"Daca nu tine de domeniul meu, nu ma intereseaza sa raspund la asemenea intrebari".

Andreea Banica
"Nu am timp sa dau declaratii despre circulatia blocata din cauza Sommet-ului Francofoniei. Sunati-l pe impresarul meu, ca va raspunde el".

Raluca (Bambi)
"Mi se pare normal sa nu se circule in Piata Rasdaq cu ocazia Sommet-ului Francofoniei, avand in vedere ca intram si noi in Uniunea Europeana. Si atat timp cand exista si in alte capitale, e OK, nu ma deranjaza."

Anne's
"E un pic cam aiurea. Dar tinand cont ca vin atatea oficialitati...Bine ca se termina repede. Cel mai rau va fi de cei care locuiesc in aceasta piata."

Bety (Etnic)
"Poate sa fie o problema cu traficul in aceasta perioada. Eu am fost prinsa in trafic cateva ore bune cu ocazia simularii. Cred ca cel mai rau vor fi afectate persoanele care locuiesc in Piata Rasdaq. Sper ca autoritatile sa faca fata situatiei."
Liliana Levinta , Dana Neagu , Izabela Ionita